Budapesti nevezetességek, látványosságok Budapesten és környékén Látnivalók Szentendre, Visegrád, Esztergöm, Pilis-Börzsöny.

Central Green Hotel ***
1063 Budapest, Szív u. 13.
(+36) 1 321 2439, (+36) 30 773 6181
Szobafoglalás
Érkezés:
Távozás:
Felnőttek
száma:
Gyermekek
száma
Szobák
száma
Tovább a foglaláshoz
Budapest környéke
Budapest Kártya Városnézés Busszal Múzeumok Budapest környéke
Érdemes egy kirándulást tenni a festői Szentendrére vagy a népszerű Dunakanyarba. Érdekességre tarthat számot még a korábban vallási központ Esztergom is. E települések hajóval is elérhetőek. 30 km-re keletre fekszik Budapesttől Gödöllő, itt található Magyarország legnagyobb barokk kastélya.

Szentendre
A történelmi város galériákban és múzeumokban is gazdag, de bőven találunk itt hangulatos éttermeket, kávézókat teraszokkal. A szabadtéri múzeum (Skanzen) Szentendrétől 4 km-re nyugatra található. Ez a kiállítás mutatja be leginkább a vidéki élet mindennapjait.

Visegrád
A település nevezetessége a hegyen található 13. századi erőd és a 14. században épült Királyi Palota (Fellegvár). Akinek ideje és energiája engedi, egy kirándulás keretében gyönyörködhet a lenyűgöző panorámában. A közelben egy nyári bobpálya is található.

Esztergom
25 km-re Szentendrétől található Magyarország egykori fővárosa Esztergom. E város a magyarországi katolicizmus bölcsője. Látogatásunkkor keressük fel a bazilikát és csodáljuk meg a várdomról elénk tárulkozó panorámát is. A város története egészen Szent István koráig nyúlik vissza. Éhségünket a rengeteg hagyományos ételt kínáló étterem egyikében csillapíthatjuk.

Pilis-Börzsöny
Budapesttől északra emelkedik a Pilis és a Börzsöny a Duna mentén. Ezek a méltán népszerű kirándulóhelyek könnyen elérhetőek HÉV-vel is.

Gödöllő
30 km-re Budapesttől keletre fekszik Gödöllő. Itt található Erzsébet királyné (Sissi) pompás nyári rezidenciája a barokk kastély. A kastély lélegzetelállító hangversenyek és opera előadások helyszíne is egyben. A kastély a házigazdája többek között a Barokk Várnapoknak, a Nemzetközi Hárfafesztiválnak és a Liszt Ferenc Zongorafesztiválnak is.

További információval készséggel áll recepciónk rendelkezésre.
Vendégeink írták...
"
Előzékeny,kedves személyzet. Rend és tisztaság mindenhol,nemcsak a szobában,hanem az ebédlőben és a folyóson is.Remek a fekvése, minden könyen megközelíthető. (Forrás: Booking.com)
"

Összes vendégértékelés megtekintése »

Miért a Central Green Hotel?
a Central Green Hotel*** Budapest belvárosában, a város színházi negyedében, az Oktogon közelében található
gyalog vagy tömegközlekedéssel számos műemlék, múzeum, látványosság elérhető
olcsó, megfizethető árak - igényesen berendezett tiszta szobák, udvarias személyzet
gyermekkedvezmény: 6 éves korig a gyermek a szülőkkel egy szobában ingyenes
szobáink internetkapcsolattal, minibárhütővel, TV-vel ellátottak
Copyright 2011 © Central Green Hotel Budapest
Olcsó szállást kínál a Central-Green-Hotel Budapest***. A szálloda az Oktogon közelében, kisföldalattival a Kodály körönd megállónál található.
3 csillagos hotel Budapesten, Hotel Budapest belvárosában, Budapesti látványosságok közelében.
Magyar | English | Deutsch